دکتر رزاق محمودی رییس دانشکده بهداشت و پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی قزوین محقق برتر شد

1399/9/30 يكشنبه

به گفته معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قزوین، دکتر رزاق محمودی، محقق برتر در سال 1399شد.

وی گفت: در بیست و یکمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و محققان برگزیده در سال 1399، دکتر رزاق محمودی رییس دانشکده بهداشت و پیراپزشکی و عضو هیات علمی دانشکده بهداشت این دانشگاه؛ عنوان «محقق برتر» را کسب کرد.

یادآور می شود: آیین بزرگداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران و محققان برتر دانشگاه علوم پزشگی قزوین که طی مراسمی با حضور دکتر نامدار ریاست دانشگاه علوم پزشکی قزوین، دکتر امام جمعه معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، در روز دوشنبه 24 آذر 1399 در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد، از تلاشهای ارزنده پژوهشگران و محققان برتر و کارشناسان پژوهشی دانشگاه تقدیر بعمل آمد. روابط عمومی دانشکده بهداشت و پیراپزشکی ضمن تبریک، آرزوی توفیق روزافزون و بهروزی را ازخداوند منان برای ایشان خواستار است.