پیام دکترمحمودی به مناسبت گرامیداشت ایام فاطمیه، حماسه 9دی و سالروز شهادت سردارحاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس

1399/10/9 سه‌شنبه

فاطمیه روزهای حزن اهل بیت در مصیبت مادر رسالت و همسر ولایت حضرت زهرای مرضیه (س) است. روزهای غمباری که شیعیان  جهان به یاد برترین بانوی زنان عالم به سوگ می نشینند، در مظلومیت او ندبه می کنند و از پایداری او درس استقامت و مبارزه  با ظلم فرا می گیرند.

حماسه نهم دی ماه 88 نیز مناسبتی است که درتاریخ ایران ماندگارشد و مردم همیشه درصحنه ایران اسلامی در این روز بصیرت و میثاق باولایت را به نمایش گذاشتند و حماسه ای دیگر آفریدند و دشمنان خدا و دینش را مایوس و ناامید ساختند.

شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و شهیدابومهدی المهندس و یاران ایشان دردی ماه سال گذشته نیز داغ عظیمی بود که قلب تمامی آزادی خواهان جهان را به دردآورد اما آنچه که میهن اسلامی را پس از شهادت سرداران مقاومت و مردان خدا مقتدرنگه می دارد وجود هزاران سلیمانی در بطن جامعه است. این شهیدان،جان خود را برای حفاظت و پاسداری از کشور و جهان اسلام فدا کردند و ما به عنوان پرچمداران این انقلاب، وظیفه داریم منش و کردار سردار سلیمانی را در روح دانشجویان و جوانان انقلاب اسلامی نهادینه کنیم.

اینجانب ضمن گرامیداشت سالروز حماسه نهم دیماه، ایام فاطمیه و سالروز شهادت سرداران مقاومت را به اساتیدگرانقدر، همکاران گرامی و دانشجویان عزیز تسلیت عرض می نمایم.

دکتر رزاق محمودی
رئیس دانشکده بهداشت و پیراپزشکی