نشست پژوهشی اعضای هیأت علمی دو دانشکده بهداشت و پیراپزشکی برگزار شد

1399/8/14 چهارشنبه

روز شنبه 10 آبان 99 نشست پژوهشی اعضای هیأت علمی دو دانشکده بهداشت و پیراپزشکی برگزار گردید. در این نشست اعضای هیأت علمی، دکتر رزاق محمودی رئیس دو دانشکده، دکتر محمد مهدی امام جمعه معاون پژوهشی دانشگاه، دکتر مهدی میرهاشمی مدیر پژوهشی دانشگاه، دکتر ناهید یزدی معاون فنی مرکز بهداشت و کارشناسان پژوهش دانشگاه و دانشکده حضور داشتند.

در این نشست که پیرامون اولویت های پژوهشی معاونت بهداشتی برگزار شده بود، ابتدا دکتر امام جمعه گزارشی از وضعیت پژوهشی دانشگاه ارائه نمودند و سپس اولویت های پژوهشی مرکز بهداشت ارائه گردید و هر یک از اعضای هیأت علمی نظرات و پیشنهادات خود را در جهت کاربردی تر و اجرایی شدن پژوهش ها اعلام نموده و دکتر یزدی پیشنهادات لازم را بیان نمودند. در پایان این نشست مقرر شد گروه های کارشناسی جهت ارتباط بین صنعت و دانشگاه به منظور تعیین مشکلات و برنامه ریزی جهت برطرف نمودن آن ها ایجاد گردد.

این نشست از ساعت 10 شروع و تا ساعت 12 ادامه داشت.