رویدادهای علمی
دکترنعمت الله غیبی از دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، « پژوهشگر برتراستان » شد

1399/9/23 يكشنبه

دکتر رزاق محمودی، رییس دانشکده بهداشت و پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، اظهار کرد: دکترنعمت الله غیبی، عضو هیات علمی از دانشکده پیراپزشکی این دانشگاه؛ عنوان « پژوهشگر برتراستان» را کسب کرد.

وی گفت : بر اساس بررسی مستندات ارائه شده درسال 1399 تعدادی ازهیات علمی های دانشگاههای استان بعنوان پژوهشگران برتر انتخاب شدند که از دانشگاه علوم پزشکی قزوین آقای دکتر غیبی به عنوان پژوهشگر برتر درسطح استان معرفی شد.

یادآور می شود که آیین تجلیل ازپژوهشگران برتراستان درراستای گرامیداشت هفته پژوهش و درجهت تکریم و جایگاه پژوهش و پژوهشگران طی مراسمی با حضور مدیران استانی و پژوهشگران برتر استان دردانشگاه بین المللی برگزار شد و ازتلاشهای ارزنده پژوهشگران تقدیر بعمل آمد.

ریاست و روابط عمومی دانشکده بهداشت و پیراپزشکی ضمن تبریک، آرزوی توفیق روزافزون و بهروزی را ازخداوندمنان برای ایشان خواستاراست .