• ساعت : ۱۱:۰۳
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۹/۲۷
تاکید رئیس مرکز بهداشت شهرستان قزوین:
بسته های آموزشی مصرف مكمل یُد و سایر مكمل ها، در اختیار مردم جهت آگاهی قرار داده شود

دکتر علیرضا مهرعلیان، رئیس مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین در نشست کمیته "IDD" با حضور برخی از مسؤول واحدهای این مرکز در خصوص اهمیت آموزش به مردم در رابطه با مصرف صحیح مکمل های توزیع شده توسط مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستای تحت پوشش توضیحاتی را ارائه داد و تاکید کرد: که پکیج های آموزشی در خصوص اهمیت مصرف مکمل یُد و فولیک و مولتی ویتامین مینرال و سایر مکمل ها جهت آگاهی تهیه و در اختیار مردم قرار داده شود.

دکتر مهرعلیان اذعان کرد مردم باید از دیدگاه علمی و کارشناسی در خصوص تاثیر مکمل ها بر سلامتی آگاه شوند تا پذیرش مکمل و مصرف منظم آنان میسر شود. و همچنین تاکید کرد که آموزش مراقبین سلامت و بهورزان نیز باید در اولویت های آموزش قرار گیرد. چه بسا که خلا این آموزش ها، موجب استقبال مردم از مطالب غیرعلمی خواهد شد.

سپیده مهدیخانی مسؤول تغذیه مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین هم  مطالبی را در خصوص  اثر یُد بر دوران بارداری و پس از آن ارائه داد. در ادامه گزارش اولین پایش ملی یُد دریافتی و عملکرد غده تیروئید زنان باردار کشور اجرا شده در سال 1393 توضیحاتی را عنوان کرد.

مهدیخانی در ادامه گفت: کپسولهای مولتی ویتامین مینرال حاوی 150 میکرو گرم یُد که توسط این مرکز تهیه شده بود در اختیار مادران باردار از 16 هفته بارداری برای جبران کمبود ید دریافتی قرار گرفت.

گفتنی است این نشست که در سایت مدیریت مرکز بهداشت شهرستان قزوین برگزارشد در رابطه با استفاده از مصرف سنگ نمک در کارخانجات جهت آماده سازی برنج  برای طبخ، بحث و تبادل نظر شد.

6.0.20.0
    V6.0.20.0