• ساعت : ۱۳:۴۶
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۱۱/۰۴
دکتر خدیجه تقی پور، مُدرّس دانشگاه های قزوین:
جایگاه بانوان در گفتمان انقلاب اسلامی، فاخر و متعالی است

دکتر خدیجه تقی پور، مُدرّس دانشگاه های قزوین، در نشست «الگوی سوم زن در نگاه انقلاب اسلامی»، اظهار کرد: جایگاه بانوان در گفتمان انقلاب اسلامی، فاخر و متعالی است. وی افزود که نگاه انقلاب اسلامی و مکتب امامین انقلاب، گواه این موضوع است.

دکتر تقی پور، این سخن را به مناسبت روز زن و مقام مادر و در جمع کارکنان بانوان مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین بیان کرد و با تشریح برخی ویژگی های بانوان از منظر الگوی سوم اسلام و گفتمان انقلاب اسلامی، گفت: الگوی زن در اسلام و گفتمان انقلاب اسلامی، شخصیت‌هایی تاریخ‌ساز همچون حضرت خدیجه (س)، حضرت فاطمه زهرا (س) و حضرت زینب کبری (س) است.

این فعال فرهنگی – اجتماعی، در بخش دیگری از سخنانش به بیانات رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: ایشان در یک پیام تاریخی، برای اولین بار مفهوم «الگوی سوم زن» را اینگونه بیان کرد که «زن، در تعاریف اغلب شرقی، همچون عنصری در حاشیه و بی‌نقش در تاریخ‌سازی؛ و در تعاریف اغلب غربی، به مثابه‌ موجودی که جنسیت او بر انسانیتش می‌چربد و ابزاری جنسی برای مردان و در خدمت سرمایه‌داری جدید است، معرفی می‌شد و شیر زنان انقلاب و دفاع مقدس نشان دادند که الگوی سوم، «زنِ نه شرقی، نه غربی» است و زن مسلمان ایرانی، تاریخ جدیدی را پیش چشم زنان جهان، گشود.

وی اذعان کرد: در الگوی سوم، زن، بر اساس گفتمان انقلاب اسلامی، هم رکن بنیان خانواده را دارد و هم در عرصه‌های اجتماعی، مشارکت اثرگذار و فعال دارد.

گفتنی است، نشست مذکور، روز ۲۸ دی ۱۴۰۱ در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان قزوین و با هماهنگی معصومه احدی زاده، کارشناس جوانی جمعیت و مسؤول امور بانوان مرکز برگزار شد.

6.0.20.0
    V6.0.20.0