• تاريخ :
     ۱۴۰۱/۱۱/۱۰
چهارمین نشست گروه كاری سلامت و امنیت غذایی استان برگزار شد

چهارمین نشست گروه کاری سلامت و امنیت غذایی استان به ریاست دکتر ابوالحسن کبیری، معاون سیاسی و امنیتی استانداری قزوین و با حضور اعضا، روز دوشنبه 10 بهمن 401 در سالن جلسات استانداری برگزار شد.

در این گروه کاری که دبیری آن را دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی قزوین برعهده دارد، مهم ترین موضوعات سلامت و وظایف دستگاه ها و سازمان های در راستای حفظ و ارتقای سلامت استان مورد بحث و تبادل نظر قرار می گیرد.

چهارمین نشست این گروه کاری با پیگیری اجرای مصوبات نشست پیشین شروع شد و در ادامه گزارش اجرای مصوبه خطر سنجی بیماری های غیرواگیر و سلامت کارکنان دستگاه های اجرایی استان و همچنین میزان مرگ و میر کودکان یک تا 59 ماهه استان با هدف کاهش مرگ و میر کودکان زیر پنج سال توسط کارشناسان حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه ارایه کردید.

دکتر ابوالحسن کبیری، معاون سیاسی و امنیتی استانداری قزوین در پایان با جمع بندی موضوعات و مباحث مطرح شده، خواستار توجه ویژه دستگاه و مدیران بر اجرای مصوبات این گروه کاری شد.